Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

Търсят най-красивата коледна украса в Дупница

Под надслов "Да съхраним Коледния дух" ще премине тазгодишната украса на Дупница. Цялата централна част на града ще бъде с напълно нова украса, както и с обособяване на коледен кът, информират от общината.

 Различна ще бъде украсата и на 15-метровата елха, която вече е монтирана на пл. "Свобода". Светлините ще бъдат запалени на тържество на връх Никулден - 6 декември, когато са предвидени множество изненади.

"От тази година сме решили да поставим началото на традиция с конкурс за украса. Идеята е по-скоро самите ние, да си създадем празничното настроение и коледен уют. Вече започнахме с подготовката. Идват най-хубавите празници и защо да не се чувстваме приятно когато излезем и навън?! Награди ще има за най-красиво украсен частен дом, за обществена сграда, за бизнес сграда и за училище. На 6 декември се надявам целият град да бъде една красива, осветена коледна елха. Нека визията на Дупница да я променим заедно в тези дни и празничното настроение струи от всяка къща, блок, сграда, дърво... А как ще изглежда самият пл. "Свобода" - изненадата я очаквайте на 6 декември", коментира кметът на община Дупница инж.Методи Чимев. 

Vanshna koledna ukrasahttp://www.kmeta.bg/tursyat-naj-krasivata-koledna-ukrasa-v-dupnica

Banner 468 x 60 px