Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

Проект CB006.1.31.146 „Изграждане на международна конкурентоспособност на текстилните фирми в трансграничния регион България-Македония“

 

Проект № CB006.1.31.146 'Изграждане на международна конкурентоспособност на текстилните фирми в трансграничния регион MK-БГ'

Проектът е съфинансиран от Европейския съюз чрез Програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество - CCI Number 2014TC16I5CB006.

Браншова организация за текстил и облекло има удоволствието  да участва в проект  'Изграждане на международна конкурентоспособност на текстилните фирми в трансграничния регион България-Македония“. Партньор по проекта е Текстилна търговска асоциация - Текстилен клъстер, Щип, Македония. Проектът е съфинансиран от Европейския съюз чрез Програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество България-Македония.

 

Задачата на проекта е да се засили трансграничното сътрудничество между бизнеса, местните власти и общностиза използване на регионалния потенциал за насърчаване и повишаване на конкурентоспособността на сектора на текстилната промишленост и облекло.

 

В заключителната фаза на проекта за нас е удоволствие да представим на Вашето внимание изработения в рамките на проекта ТЕЛЕВИЗИОНЕН КЛИП, който има за цел да представи силните страни и възможностите, които предлага трансграничен регион България-Македония в областта на текстилната и шивашката промишленост и бе промотиран по време на участие с общ щанд в специализирано изложение Premier Vision Paris, което се проведе на 19-21 септември 2017 г. в Париж, Франция на 10 фирми от сектор Текстил и облекло, членове на партниращите организации от трансграничния регион и организирано модно ревю в Щип, Македония с участието 5 македонски и 6 български производители на облекло.

 

Повече за проекта можете да прочете на интернет страницата на Сдружение БОТО http://www.botoyb.org

 

 

 

Тази публикация е направена с подкрепата на Европейския съюз, чрез Програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество България-Бивша Югославска Република Македония, CCI No 2014TC16I5CB006. Съдържанието на публикацията е отговорност единствено на Браншова организация за текстил и облекло и по никакъв начин не трябва да се възприема като израз на становището на Европейския съюз или на Управляващия орган на Програмата.

Медия

Последно променена вВторник, 30 Януари 2018 22:38
Banner 468 x 60 px